Queenax

Queenax

Monitorització. Intensitat i evolució.

Aquesta proposta és tendència dins de l’entrenament funcional, et permetrà realitzar exercicis nous, originals i innovadors en un espai diferent i molt complet. A les sessions trobaràs diversos materials per a treballar: Superfuncional, sacs de boxa,  GoFlo, Suspensió ABS, màquines per a treballar el HIIT més intens com la Airrunner i la Skier, totes propostes molt interessants.

Queenax BEAT

Aquesta temporada podràs entrenar de forma monitoritzada, controlant la intensitat en tot moment amb el Queenax Beat. Durant tota la sessió entrenaràs amb una banda que mesurarà el teu esforç i t’ajudarà a descobrir els teus límits. Escolta el teu cor i vine a donar-ho tot a les sessions de Queenax Beat.

Queenax MOVE

Activitat especialment dissenyada per a treballar en suspensió, amb el pes del teu cos. Utilitzarem el “Superfunctional” de Queenax que supera els sistemes d’entrenaments tradicionals de pes corporal en suspensió, ja que permet als usuaris entrenar de peu, assegut, realitzar moviments de tracció i flexió, penjar-se i columpiar-se. Trenca la rutina dels teus entrenaments de Fitness combinant amb una sessió funcional amb el teu entrenador.

Activitat apta per a tothom.

INTENSITAT 90%

TREBALL DE

Tonificació

BENEFICIS

Cremaràs greix durant 24 hores

Milloraràs la capacitat cardiovascular

Tonificaràs tot el cos

Guanyaràs força

TÈCNICS

Erik Pardo

Raúl Puig

Cristian Ramajo