Queenax

Queenax

Novetat, diversió i resultats

Aquesta proposta és tendència dins de l’entrenament funcional, et permetrà realitzar exercicis nous, originals i innovadors en un espai diferent. A les sessions trobaràs diversos materials per a traballar: sacs de boxa, SuperFuncional, GoFlo, Suspensión ABS, i propostes molt interessants. Aprenderàs moviments nous i noves maneres de millorar el teu cos.

Queenax TEAM

Activitat similar al Queenax Hiit però amb un component, el treball en grup.

Queenax Hiit

Des dels Estats Units ens arriba aquesta nova proposta d’entrenament funcional. En aquestes sessions trobaràs sac de boxa, Superfuncional, GoFlo, Suspension ABS, entre altres elements. Sessions en format circuit combinant els elements que ens proporciona l’estructura del Queenax amb altres exercicis funcionals.

AMRAP (As many repetitions as possible) Durant un minut has de fer el màxim de repeticions.

EMOM (every minute on the minute) S’ha de complir un número concret de repeticions amb un temps màxim d’un minut. Tot el temps que sobri del minut és el temps que s’aconsegueix de descans per la següent sèrie.

TABATA Entrenament metabòlic per excel·lència on es treballen exercicis amb implicació global del cos durant 20 segons amb 10 segons de recuperació durant 4 o 8 series
LIMIT Entrenament funcional a base de reptes.

Queenax Elements

gaudeix dels elements funcionals del treball de Queenax a la Zona Corporal. Trenca la rutina dels teus entrenaments de Fitness combinant amb una sessió funcional amb el teu entrenador.

Queenax Move

Activitat especialment dissenyada per a treballar en suspensió, amb el pes del teu cos. Utilitzarem el “Superfunctional” de Queenax que supera els sistemes d’entrenaments tradiconals de pes corporal en suspensió, ja que permet als usuaris entrenar de peu, assegut, realitzar moviments de tracció i flexió, penjar-se i columpiar-se

Activitat apta per a tothom.

INTENSITAT 80%

TREBALL DE

Tonificació

BENEFICIS

Estilitza el teu cos

Treballa l’equilibri

Tonifica’t

Allibera tensions

TÈCNICS

Miquel Ciutad

Fabio Scharlau

Erik Pardo

Raúl Puig

Ferran Mateo