Estimats abonats,

La nostra situació econòmica és límit, hem aguantat fins on hem pogut, però afrontar tants tancaments i l’allau de baixes, sense haver percebut a dia d’avui cap tipus d’ajuda per part de les autoritats, més enllà de l’insultant i ridícul pagament únic que ha fet la Generalitat de 50.000 euros sobre un pressupost de 3.000.000 d’euros anuals, per compensar els efectes de les restriccions d’horaris, aforaments, contínues declaracions sobre la perillositat dels gimnasos i tancaments de juliol i novembre, fa que la nostra situació econòmica sigui insostenible.

Entenem la gravetat de el context sanitari i tots hem patit pèrdues en el nostre entorn proper, però també hem de dir que després de tants mesos de pandèmia fem servir dades i la realitat és que els contagis en centres esportius sumen un 0,28% i en el nostre cas des de la reobertura al mes de juny de 2020 certifiquem que CAP treballador, entre tècnics i socorristes, ha donat positiu. Zero, ells que són les persones que més hores estan al club no s’han contagiat.
El nostre centre és un lloc segur i ratifiquem amb dades precises que no és un focus de contagi, sinó un lloc essencial per a la qualitat de vida de les persones usuàries que sou vosaltres.

En aquest context i conscients que no sou els responsables de tota aquesta política, aquesta setmana hem obert la piscina. Ahir el Departament de Salut de la Generalitat ens va regalar dues setmanes més de tancament i arribats a aquest terme, no podem continuar així molt a pesar nostre.

Us volem proposar, que aquells que vulgueu o pugueu, responent a aquest mail ens autoritzeu a aplicar-vos una quota amb un 50% de descompte, per poder seguir oberts a la actuals condicions i fins que s’aixequin les actuals restriccions, tenint en compte que la quota mensual ordinària seguirà congelada i es reprendrà amb la finalitat d’aquestes restriccions.
Aquells que no pugueu o vulgueu, no esteu obligats ni heu de donar-vos de baixa, seguirem sense passar rebuts fins que puguem oferir-vos el servei pel qual se us passa habitualment la quota.

SI, ACCEPTO LA DOMICILIACIÓ DEL REBUT PEL 50% DE LA CUOTA PER PODER MANTENIR LA PISCINA OBERTA comunicacio@cejoanmiro.cat  Indica el teu nom senser a l’email.

Des de ja agraïm el vostre suport tots aquests mesos, nosaltres seguim amb la convicció que els clubs som part de solució i no focus d’infecció.

Una abraçada.

 

L’Equip del CEM