Benvolgudes i Benvolguts usuaris,

Aquest passat dissabte, en compliment de les mesures acordades per les autoritats competents, han hagut de tancar tots el Centres Esportius i entre ells el nostre centre; des d’aquell moment estem treballant per a gestionar aquesta situació de la millor manera possible . L’escenari és inèdit i sense precedents, i malgrat que a totes ens agradaria no haver de prendre aquest tipus de decisions, ho hem assumit amb la certesa que és allò que amb responsabilitat s’ha de fer per preservar la salut de tots plegats.

Durant aquests dies que estarem tancats, no ens quedarem aturats, respectant tots els criteris i salvaguardant la salut del nostre equip continuarem al vostre costat, virtualment a través de les xarxes socials per on us anirem acompanyant amb classes en directes d’Instagram, enviant missatges, consells i responent les vostres inquietuds, com treballant en el manteniment del Centre perquè un cop puguem obrir el trobeu millor que estava.

Les 59 persones que formem l’equip del Joan Miró us volem agrair totes les mostres de suport que estem rebent de molts de vosaltres amb missatges de comprensió, d’ empatia i de recolzament, la qual cosa ens fa mantenir l’ànim ben amunt i més que mai pendents de ser cada dia millors.

Podeu estar segurs que tots nosaltres, estem abocats a col·laborar en la mesura que ens és possible des de casa i, ho estem fent amb il·lusió perquè  és la nostra feina i ens agrada, però sobretot perquè entenem que tots plegats formem la família del Joan Miró i que esperem trobar-nos tots junts un altre cop a la tornada d’aquí a ben poques setmanes.

Us agrairem que passat aquest període continueu amb nosaltres, us necessitem perquè doneu sentit a tot el que es la vostra instal·lació.

Tot l’equip del primer a l’últim, desitgem que aquesta quarantena serveixi per a que cap persona de les 6.000 que formem aquesta família del Joan Miró no en pateixi els efectes.

En darrer lloc dir-vos que estem estudiant i treballant, amb la màxima celeritat possible, conjuntament amb l’Ajuntament i la resta de Centres Esportius Municipals l’impacte econòmic d’ aquest tancament i la manera de  procedir per mirar de trobar la manera de poder compensar-vos, tant durant aquests dies de tancament com quan puguem tornar a obrir els Centres.

Per la qual cosa us demanem que seguiu fent-nos costat i mantingueu la confiança en nosaltres.

Moltes gràcies a totes i a tots per ser-hi.

L’equip del Joan Miró