BENVINGUTS!Qui som

El CEM Joan Miró, gestionat des de l’any 2000 per l’Associació Esportiva Central és un equipament esportiu inclòs en la xarxa d’instal·lacions esportives públiques de la ciutat de Barcelona.

La seva vocació, pel seu origen públic com a CEM, és el oferir les millors condicions possibles per a que els ciutadans puguin accedir a una pràctica esportiva saludable i de qualitat, la naturalesa no lucrativa i el caire social de l’Associació Esportiva Central entitat privada independent de cap altra empresa o entitat, així ho garanteixen.

L’objecte social del CEM és el foment de l’activitat física per a les persones de qualsevol edat, sexe, capacitat econòmica o funcional i la reinversió dels excedents en la millora del servei i de les instal·lacions.Les finalitats bàsiques són:

  • El foment de l’activitat física saludable i no discriminatòria.
  • El foment d’hàbits esportius entre la població infantil de l’entorn més proper com a part indissoluble de la seva formació com a persones en l’aspecte individual i col·lectiu alhora.
  • Facilitar espai a d’altres Entitats o Clubs per tal que puguin desenvolupar els seus propis programes formatius.
  • El finançament i el sosteniment d’activitats esportives d’interès social, gràcies al Programa de Promoció Esportiva, tant dins com fora del propi CEM.
  • La constant millora en la nostra tasca per tal de poder donar el compliment més adequat a les nostres finalitats.
Reglament del CEM

VALORS

“El treball en equip multiplica els resultats“


Les persones. Fem les persones presents ja siguin els nostres usuaris, el nostre equip humà o els nostres proveïdors. Basem la nostra actuació en el respecte mutu, la integritat i la proximitat.
La qualitat. Cerquem oferir la millor qualitat que sigui al nostre abast tant en els productes com en els serveis.
La responsabilitat. Som conscients que la nostra raó de ser és la felicitat dels nostres usuaris, sabem que confien en nosaltres.
Valors esportius. Esforç, treball, constància, assoliment d’objectius, sacrifici.
La innovació. Volem que els nostres usuaris sentin com especial allò que és quotidià.
El treball en equip i la Formació. Imprescindibles per a una organització eficient i en constant evolució. Treballem per això amb equips de treball estables.
Compromís social. Suport a les iniciatives que permeten l’accés a la pràctica esportiva a persones o col·lectius que ho precisen.
Consciència Mediambiental. La reducció del impacte ambiental i la conscienciació dels nostres usuaris, equip de treball i proveïdors és la nostra prioritat.
Eliminació de les barreres físiques i sensorials així com d’accés als serveis i activitats.

Missió

Fomentar la pràctica esportiva saludable oferint el millor servei al major nombre possible d’usuaris i gestionant de manera eficient tots els recursos humans i tècnics dels que disposem, i fent una aposta decidida al suport d’activitats de promoció esportiva desenvolupades per Centres d’Ensenyament i altres entitats de caire social.


Visió

Organització orientada a la generació d’hàbits saludables  i de pràctica esportiva per a tothom a partir d’uns principis basats en la sostenibilitat social, econòmica i mediambiental. Un equip de més de 50 professionals altament qualificats, talentosos i amb grans dosis de creativitat són la clau que ens permetrà assegurar la garantia i qualitat del servei. L’actuació estratègica la basem en els nostres valors intrínsecs.


Eficiència Energètica. Som verds.

La instal·lació està adequada a les noves normatives ambientals i  posa la meta en aconseguir una certificació energètica “A” optimitzant la despesa energètica amb el sistema geotèrmic.


Què és l’aprofitament geotèrmic?

És una energia que s’obté de l’aprofitament del calor intern de la Terra. Es tracta d’una font d’energia renovable inesgotable, d’explotació viable, tècnica i econòmica, que evita emissions de gasos d’efecte hivernacle.


Accessibilitat per a tothom

  • L’ascensor permet l’accés a totes les plantes
  • Optimes circulacions internes dels usuaris
  • WC i dutxes adaptades als vestidors abonats
  • Passarel·la dona accés a les persones amb mobilitat reduïda
  • Escala exclusiva per a la circulació amb peus mullats