El centre

Sala de Fitness

Organitzat en 6 espais per a aconseguir els millors resultats. Espai Cardio, Espai Funcional especial per al treball muscular global, equipat amb TRX, Power Plate,  Warm Up per a aconseguir la temperatura óptima del teu cos, 16 Màquines intel·ligents eGYM, alta tecnología, amb connectivitat per a treure el màxim partit als entrenaments; Pes Lliure per a incidir en la musculatura amb resistència no guaida: manuelles fins a 40 kg, Racks Hammer Strenght, Multipower i Functional Trainer de Keiser.

Zona Corporal – Espai Cardio

Zona per al treball cardiovascular. El·líptiques de curt recorregut i alta freqüencia, El·líptiques de pas ample Precor, AMTs, Bicicletes Keiser, Rems.

Gimnasos

2 sales totalment preparades amb tot el material necessari i seguint les tendències actuals, per a realitzar totes les sessions dirigides.

Sala de Fit Bike

35 bicicletes KEISER. Equipada amb il·luminació espectacular i equip de so.

Espai Estiraments

Espai alternatiu totalment equipat per a estirar.

Consulta Fisioteràpia i Massatges

Piscina coberta

Piscina de 20 x 12,5 metres amb 6 carrils i aforament per a 100 persones. A més del nado lliure, en la piscina també es realitzen activitats dirigides: AiguaFit, Aquadymanic, AiguaTop i Aquatraining, i els cursos de natació per a nens i adults.

Piscina d’activitats

Piscina de 8 x 4 metres. Major temperatura, per a activitats terapèutiques, cursos per a nadons i cursos especials. Fitness aquàtic. Poolbiking, Cardiopool. Bombes contracorrent. Ús familiar caps de setmana i vacances.

Spa

Spa de 152 metres de zona de relax, amb una piscina d’hidromassatge per a 12 persones amb cascada, bancs de bombolles, coll de cigne i volcà. Sauna finlandesa, bany de vapor,  cabina de gel i font de gel, dutxa 4 estacions, dutxa bitèrmica, tumbones tèrmiques i amb infrarojos.

Pista Multiesport

Apta per a bàsquet i també per a diverses activitats, com Cross Training i  Body Combat.

Pista de Pàdel

Consulta a la recepció l’horari de cursos i el lloguer per hores o fes la reserva online aquí.

Solàrium

250 metres amb gespa artificial. 30 gandules i zona chill out. Dutxa i WC.