TREBALLA AMB NOSALTRES


Som un equip de 50 persones que ens movem en les àrees del Departament Tècnic, fitness, tècnic d’activitats dirigides i socorrista; Departament de Manteniment i Neteja; i el Departament Administratiu, Atenció al públic i Administració.

Envia’ns les teves dades i ens posarem en contacte amb tu per a la propera oportunitat laboral que es presenti.  Nom (requerit)

  Cognom (requerit)

  Email (requerit)

  Telèfon (requerit)

  Departament

  Adjunta el teu CV (format PDF. Màxim 2MB)

  Missatge

  Codi anti-spam: captcha

  He llegit i accepto la Política de Privacitat

  Marcant la casella autoritzo que CEM JOAN MIRÓ pugui utilitzar les meves dades per a enviar-me informació dels seus productes, serveis i esdeveniments (voluntari)

  En la CEM JOAN MIRÓ tractarem les seves dades personals amb la finalitat de gestionar la seva sol·licitud de contractació dels nostres serveis. En emplenar el formulari i enviar-nos la seva informació ens autoritza al fet que tractem les seves dades amb la finalitat anteriorment indicada.
  En qualsevol moment pots fer valer els teus drets d’accés, rectificació, portabilitat de les dades, limitació del tractament i supressió enviant un correu electrònic a info@cejoanmiro.cat. La nostra política de protecció de dades la pot consultar en el següent enllaç: política de protecció de dades