Comunicat Important

17 marzo, 20200
comunicat-A.jpg

Benvolgudes i Benvolguts usuaris,

Aquest passat dissabte, en compliment de les mesures acordades per les autoritats competents, han hagut de tancar tots el Centres Esportius i entre ells el nostre centre; des d’aquell moment estem treballant per a gestionar aquesta situació de la millor manera possible . L’escenari és inèdit i sense precedents, i malgrat que a totes ens agradaria no haver de prendre aquest tipus de decisions, ho hem assumit amb la certesa que és allò que amb responsabilitat s’ha de fer per preservar la salut de tots plegats.

Durant aquests dies que estarem tancats, no ens quedarem aturats, respectant tots els criteris i salvaguardant la salut del nostre equip continuarem al vostre costat, virtualment a través de les xarxes socials per on us anirem acompanyant amb classes en directes d’Instagram, enviant missatges, consells i responent les vostres inquietuds, com treballant en el manteniment del Centre perquè un cop puguem obrir el trobeu millor que estava.

Les 59 persones que formem l’equip del Joan Miró us volem agrair totes les mostres de suport que estem rebent de molts de vosaltres amb missatges de comprensió, d’ empatia i de recolzament, la qual cosa ens fa mantenir l’ànim ben amunt i més que mai pendents de ser cada dia millors.

Podeu estar segurs que tots nosaltres, estem abocats a col·laborar en la mesura que ens és possible des de casa i, ho estem fent amb il·lusió perquè  és la nostra feina i ens agrada, però sobretot perquè entenem que tots plegats formem la família del Joan Miró i que esperem trobar-nos tots junts un altre cop a la tornada d’aquí a ben poques setmanes.

Us agrairem que passat aquest període continueu amb nosaltres, us necessitem perquè doneu sentit a tot el que es la vostra instal·lació.

Tot l’equip del primer a l’últim, desitgem que aquesta quarantena serveixi per a que cap persona de les 6.000 que formem aquesta família del Joan Miró no en pateixi els efectes.

En darrer lloc dir-vos que estem estudiant i treballant, amb la màxima celeritat possible, conjuntament amb l’Ajuntament i la resta de Centres Esportius Municipals l’impacte econòmic d’ aquest tancament i la manera de  procedir per mirar de trobar la manera de poder compensar-vos, tant durant aquests dies de tancament com quan puguem tornar a obrir els Centres.

Per la qual cosa us demanem que seguiu fent-nos costat i mantingueu la confiança en nosaltres.

Moltes gràcies a totes i a tots per ser-hi.

L’equip del Joan Miró

 

 

Apreciadas y Apreciados usuarios,

Este pasado sábado, en complimiento de las medidas acordadas por las autoridades competentes, se han tenido que cerrar todos los Centres Esportius Municipals y entre ellos nuestro centro; desde ese momento estamos trabajando para gestionar la situación de la mejor manera posible.

El escenario es inédito y sin precedentes, y pese a que a no nos agrada tener que tomar este tipo de decisiones, lo estamos asumiendo con la certeza que es aquello que con responsabilidad hemos de hacer para preservar la salud de todos.

 

Durante los días que estemos cerrados, no nos quedaremos parados, respectando todos los criterios y salvaguardando la salud de nuestro equipo, continuaremos a vuestro lado virtualmente a través de las redes sociales, por donde los acompañaremos con clases en directo en Instagram, enviando mensajes, consejos y respondiendo nuestras inquietudes, así como también trabajando en el mantenimiento del Centro para que una vez que podamos abrir lo encuentre mejor que estaba.

Las 59 personas que formamos parte del equipo Joan Miró les queremos agradecer todas las muestras de soporte que estamos recibiendo de muchos de vosotros con mensajes de comprensión, de empatía y apoyo, cosa que nos hace mantener el ánimo bien alto i más que nunca pendientes de ser cada día mejores.

Pueden estar seguros que todos nosotros estamos volcados a colaborar en la medida que nos es posible desde casa y, lo estamos haciendo con ilusión porque es nuestro trabajo y nos gusta, pero sobretodo porque entendemos que todos juntos lo formamos la familia del Joan Miró y esperamos encontrarnos unidos otra vez a la vuelta de aquí a pocas semanas.

Les agradeceremos que pasado este período continúen con nosotros, los necesitamos porque dan sentido a todo lo que es vuestra instalación.

Todo el equipo, del primero al último, deseamos que esta cuarentena sirva para que ninguna persona de las 6.000 que formamos esta familia Joan Miró, sufra las consecuencias de los efectos.

Por último, decirles que estamos estudiando y trabajando, con la máxima celeridad posible, conjuntamente con el Ajuntament de Barcelona y el resto de Centres Esportius Municipals el impacto económico de este cierre y la manera de proceder para encontrar la forma de poder compensarlos, tanto durante los días de cierre como cuando podamos volver a abrir los centros.

Por lo que les pedimos que sigan apoyándonos en esto y mantengan la confianza en nosotros.

Muchas gracias a todos y todas por estar.

El Equipo del Joan Miró.

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *