F.A.Q.

[bt_section layout=”boxed” top_spaced=”topSpaced” bottom_spaced=”bottomSpaced” skin=”inherit” full_screen=”no” vertical_align=”inherit” divider=”no” back_image=”” back_color=”” back_overlay=”” back_video=”” video_settings=”” back_video_mp4=”” back_video_ogg=”” back_video_webm=”” parallax=”” parallax_offset=”” animation=”” animation_back=”” animation_impress=”” el_id=”” el_class=”” el_style=””][bt_row][bt_column width=”2/3″][bt_header superheadline=”” headline=”Seguim treballant. Siguem resposanbles.” headline_size=”small” dash=”no” subheadline=”” color=”default” el_class=”” el_style=””][/bt_header][bt_header superheadline=”” headline=”Preguntes freqüents” headline_size=”extralarge” dash=”no” subheadline=”Estem oberts.” color=”accent1″ el_class=”” el_style=””][/bt_header][bt_hr top_spaced=”topSmallSpaced” bottom_spaced=”not-spaced” transparent_border=”noBorder” el_class=”” el_style=””][/bt_hr][bt_text]

Podré accedir al centre sempre que vulgui?

Tal i com feies abans, podràs accedir al centre sempre que tu vulguis i que l’aforament ho permeti. Has de reservar per a entrenar o nedar, i també cal reserva prèvia per a realitzar classes dirigides.

Quins elements són necessaris per a accedir al centre?

  • La teva polsera d’accés
  • 2 Tovalloles
  • Mascareta per a circular per la instal·lació. No és necessària per a practicar esport.

Quins altres elements són recomanables?

  • Ampolla amb aigua, ja que les fonts estaran tancades
  • Màrfega si es que la feies servir a les classes que realitzes habitualment

Disposarem de desinfectants al centre?

A tota la instal·lació trobaràs estacions higièniques dotades de gel hidro-alcohólic o viricides homologats per a la desinfecció regular de mans i material.

L’horari del centre és el mateix?

El nostre horari continua sent l’habitual. L’horari de classes canviarà i ho tindràs disponible a la web, a la app i al centre mitjançant codis QR.

Els vestidors estan oberts?

Els vestidors estaran oberts, però volem evitar aglomeracions per tant recomanem que si pots venir canviat de casa ho facis, i si no pots, és recomanable venir amb antel.lació per a que el flux de persones es desenvolupi amb calma.

Puc fer servir les dutxes?

Si, podràs fer-les servir, però recomanem dutxar-se a casa si tens la possibilitat.

Les taquilles estan disponibles?

Sí, amb normalitat.

Com és el funcionament de la piscina?

La està oberta per a nado i classes d’AiguaGym. El personal tècnic de piscina estarà disponible en tot moment per a la gestió de carrers i per a resoldre consultes dels usuaris.

Funciona l’spa?

Sí,  amb limitacions d’aforament. Cal realitzar reserva via app, web o quiosc.

Estarà obert el solàrium?

Sí, estarà obert amb limitacions d’aforament. Cal realitzar reserva via app, web o quiosc.

Com funcionarà la sala de Fitness?

La Sala de Fitness s’ha vist totalment modificada per tal de mantenir la distància saludable entre l’equipament. S’han colocat mampares separatories entre les cintes de córrer i màquines de cardio. Hi haurà sempre personal tècnic disponible per a la gestió de l’espai. Has de reservar la teva plaça abans de venir a entrenar, via app, web o quiosc.

L’horari de classes dirigides serà el mateix?

Hem confeccionat un nou planning de classes habilitant noves sessions i nous espais interiors i exteriors. Els espais de classes estan senyalitzats per tal de mantenir la distància saludable i disposen de màquines d’aportació d’aire exterior.

Com he d’accedir a les classes dirigides?

Les classes dirigides funcionen amb aforament limitat i per tal de permetre un millor funcionament hauràs de reservar la teva classe abans. Ho podràs fer per l’app del centre, mitjançat la nostra web o al quiosc instal·lat a la recepció del centre.
Podràs reservar amb una antel·lació de 6 dies per a poder organitzar-te.

Si teniu qualsevol consulta no dubteu en enviar-nos un email a comunicacio@cejoanmiro.cat

.

[/bt_text][/bt_column][bt_column width=”1/3″][/bt_column][/bt_row][/bt_section]