Obrim el centre el 22 de juny!

Preguntes freqüents

Com serà la reobertura del centre

Podré accedir al centre sempre que vulgui?

Tal i com feies abans, podràs accedir al centre sempre que tu vulguis i que l’aforament ho permeti. No cal reservar hora per assistir a entrenar o nedar, si cal reserva prèvia per a realitzar classes dirigides.

Quins elements són necessaris per a accedir al centre?
  • La teva polsera d’accès
  • 2 Tovalloles
  • Mascareta per a circular per la instal·lació. No és necessària per a practicar esport.
Quins altres elements són recomanables?
  • Ampolla amb aigua, ja que les fonts estaran tancades
  • Màrfega si es que la feies servir a les classes que realitzes habitualment
Disposarem de desinfectants al centre?

A tota la instal·lació trobaràs estacions higièniques dotades de gel hidro-alcohólic o viricides homologats per a la desinfecció regular de mans i material.

L’horari del centre serà el mateix?

El nostre horari continua sent l’habitual. L’horari de classes canviarà i ho tindràs disponible a la web, a la app i al centre mitjançant codis QR.

Els vestidors estaran oberts?

Els vestidors estaran oberts, però volem evitar aglomeracions per tant recomanem que si pots venir canviat de casa ho facis, i si no pots, és recomanable venir amb antelació per a que el flux de persones es desenvolupi amb calma.

Puc fer servir les dutxes?

Si, podràs fer-les servir, però recomanem dutxar-se a casa si tens la possibilitat.

Les taquilles estaran disponibles?

Sí, amb normalitat.

La piscina estarà oberta?

Sí, la piscina estarà oberta per a nado i classes d’AiguaGym. NO hi haurà cursos de natació de moment. El personal tècnic de piscina estarà disponible en tot moment per a la gestió de carrers i per a resoldre consultes dels usuaris.

Funcionarà l’spa?

Sí, estarà obert amb limitacions d’aforament.

Estarà obert el solàrium?

Sí, estarà obert amb limitacions d’aforament.

Podrem fer servir la sala de Fitness?

És clar que sí. La Sala de Fitness s’ha vist totalment modificada per tal de mantenir la distància saludable entre l’equipament. Hi haurà sempre personal tècnic disponible per a la gestió de l’espai.

L’horari de classes dirigides serà el mateix?

Hem confeccionat un nou planning de classes habilitant noves sessions i nous espais interiors i exteriors. Al diferents espais les classes es veuran distanciades per franges de 30 minuts per tal de garantir la desinfecció de l’espai entre classe i classe.

Com he d’accedir a les classes dirigides?

Les classes dirigides tindran un aforament limitat i per tal de permetre un millor funcionament hauràs de reservar la teva classe abans. Ho podràs fer per l’app del centre, mitjançat la nostra web o al quiosc instal·lat a la recepció del centre.
Una vegada haguem obert el període de reserva començarà a les 9 del matí de 6 dies abans

Que passarà amb els Cursos de natació?

Fins el proper curs no en podrem oferir. Et retornarem el rebut del tercer trimestre de forma automàtica. La quota de juny de 2020 passarà automàticament a ser la quota de juny de 2021 i els dies de març que no hem pogut fer el curset els descomptarem de la quota de natació del mes d’octubre. Ens cas que no vulguis continuar fent l’activitat ens ho comuniques i et farem el reemborsament dels diners avançats.

Continuaran les Classes online?

A partir de juliol continuarem oferint servei online a través de la APP

Que passarà amb les quotes?

Les quotes no patiran cap increment, el primer rebut serà el corresponent al mes de juliol

I amb la compensació març?

De forma automàtica començarem a compensar els dies de març des del 22 de juny i no es girarà cap rebut per aquest període.

Durant aquests mesos, malgrat que no hem disposat de cap ingrés, hem seguit treballant en la millora del Centre, fent millores en els espais, inversions encaminades a millorar la seguretat i la higiene per a tots nosaltres, fent la parada tècnica de les piscines de cada estiu i oferint-vos assessorament i sessions dirigides virtuals amb el nostre equip de tècnics de dilluns a diumenge. Ens ajudaria molt a fer front a tot aquest esforç que la compensació de la teva quota de mig març és limités al període del 22 al 30 de juny i que al juliol ja et poguéssim passar el rebut normal de l’abonament, però si malgrat això desitges que et compensem aquesta diferència de 9 dies de quota pendent, ens ho comuniques abans del 25 de juny escrivint-nos un e-mail a comunicació@cejoanmiro.cat i ho farem aquest mes de juliol mateix.