No et confonguis, el pes no ho diu tot. 

Abans de començar un entrenament o un canvi d’alimentació és indispensable que coneguis l’estat real del teu cos per poder establir millor els objectius i els passos a seguir.

Has de ser conscient que la fiabilitat i la precisió son aspectes clau per poder fer un bon diagnòstic de la teva situació, per aquest motiu a Joan Miró t’oferim l’oportunitat de realitzar un estudi antropomètric InBody. InBody analitza el teu cos.

En què consisteix?

És una avaluació ràpida i senzilla que et permet conèixer de forma fiable la teva composició corporal, el percentatge de greix, musculatura, aigua corporal i proteïnes.

Però més enllà de l’anàlisi del greix corporal, obtindrem informació de més de 20 paràmetres, entre ells la relació múscul-greix, relació cintura-maluc, greix visceral (per descartar risc cardiovascular) i anàlisi de massa magra i massa grassa per segments del cos: braços, tronc i cames per separat que permetrà focalitzar millor l’entrenament i aconseguir aixi millors resultats.

Quins beneficis t’ofereix conèixer la teva composició corporal?

  • Gaudir d’un millor seguiment dels teus progressos.
  • Si realitzes exercici de forma eficient i regular podràs apreciar el canvi de la teva composició corporal, veuràs la disminució del percentatge de greix i l’increment de la massa muscular independentment que el pes varií o no.
  • Conèixer el teu estat d’hidratació, factor molt important vinculat al teu rendiment esportiu i salut.
  • La valoració per segments corporals, permet adaptar de forma més efectiva l’entrenament i/o el tractament nutricional a les teves necessitats.

Com et pots fer un estudi InBody?

Si estàs interessat en conèixer la teva composició corporal, et pots dirigir presencialment a la recepció del centre, al servei de nutrició o enviar un correu a nutricio@cejoanmiro.cat