Obrim aquest dijous 30 de juliol.

El TSJC ha deixat sense efecte l’ordre de tancament per tant demà obrim en el nostre horari habitual.

Després de picar molta pedra, per fi hem aconseguit ser rebuts pels responsables de Salut del Govern de la Generalitat, i els hem pogut transmetre que som part important de la solució i de la salut física i mental de la població de totes les edats, sembla que aquest cop hem estat escoltats.

Així podrem obrir de nou, amb el compromís per part de tots  de ser molt escrupolosos i prudents en la nostra estada al club, respectant distàncies i mesures de seguretat pel bé de tothom, si ho fem és molt possible que ens reconeguin i sobretot, us reconeguin l’esforç col·lectiu d’abonats i treballadors del clubs esportius.

Com a mesures concretes:

Hem de fer reserva sempre que vinguem al club, ja sigui a fer classes, sala de fitness, solàrium o piscina, cal demostrar que fem la traçabilitat de totes les persones com a requisit obligatori. Si un cop al club volem fer alguna activitat o usar algun espai més , fem la reserva al quiosc de la recepció amb la polsera i ja quedaria registrat.

Pel que fa a la compensació de les quotes no consumides de juliol, necessitem que ens envieu durant el mes d’agost un e-mail a comunicació@cejoanmiro.cat , on indiqueu si voleu l’abonament en la quota de setembre, o preferiu col·laborar amb el club i que us compensem amb 4 entrades individuals d’un dia.

Us volem agrair de nou el suport que estem rebent de tots vosaltres aquests dies, son moments durs per tothom, però malgrat no poder obrir les portes, no hem escatimat esforç ni recursos econòmics  per tenir tot el centre en condicions per a vosaltres.

Recordeu també que durant el mes d’agost l’horari dels caps de setmanes varia: Dissabte de 8 a 15:30 hores i Diumenge de 9 a 15:30 hores.

Gràcies a tots i recordeu que l’esport és salut.

L’equip del CEM