Amics del JOAN MIRÓ!

A continuació us fem un petit recull de novetats i canvis que hem treballat, entenent que son l’eina que ens ha de permetre continuar oferint-vos el millor servei possible en la realitat actual.

• Hem redissenyat el Planning d’Activitats dirigides, n’hi ha de noves com Boot Camp i Beat i d’altres com l’Sculpt o HBX que es redefineixen cercant ser coherents amb el contingut. Incorporem el concepte SILVER, molts de vosaltres sou persones actives i amb força i ganes d’exprimir-vos més enllà dels 50 anys i aquestes sessions, aptes per a adults, van enfocades a donar-hi resposta.
• Hem distribuït les sessions per tipologia i espai, l’ESTUDI de la planta 1 amb activitats de cos-ment i consciència corporal, el BOX de la planta -2 amb activitats de força i boxa i la PISTA per a totes les activitats que tenen un format més gran.
• Les restriccions d’espai i aforaments COVID ens han obligat a habilitar un nou espai a la planta del solàrium, el TERRAT, és un espai encara en desenvolupament que permetrà fer entrenament funcional i cardio.
• Consolidem els protocols de seguretat i d’higiene del centre. Comptem com ha estat aquests darrers mesos amb el vostre compromís amb la seguretat de tots, com així ens heu demostrat tots aquest estiu.
• Hem redissenyat la Sala de Fitness, i durant el setembre acabarem el canvi, amb unes noves màquines de força eGym, tota una zona d’entrenament pneumàtic únic en instal·lacions esportives com la nostra que permetran entrenar la potència a tothom. Un espai d’entrenament enfocat a la dona.
• Modifiquem horaris del CEM, per adaptar-nos a les necessitats i la realitat actual:

a. Obrim els dimarts i dimecres a les 6:20 del matí. Volem veure la resposta que ens doneu a aquest nou horari pels que aneu a treballar d’hora, en funció de la resposta l’ampliarem a més dies de la setmana
b. Tanquem la piscina de dilluns a divendres a les 22 hores, els nous protocols d’higiene ens obliguen a reduir-ne l’horari. L’Spa i els demés espais continuaran oberts fins les 22:45.
c. Els dissabtes tanquem al migdia de 14:30 a 17:30 hores, son hores de molt baixa afluència i ens permeten redistribuir les hores d’obertura en altres moments més profitosos.
d. Els diumenges ampliem horari i tanquem el CEM a les 15:30, podreu entrenar fins les 15:00 hores i després canviar-vos amb tranquil·litat.

Descubreix aquí el Planning SETEMBRE  2020