Power Band

24 gener, 20180
powerband-1.jpg

Entrenar amb bandes elàstiques no és cap broma. No deixis que l’aparença lleugera del material t’enganyi. Realment, a l’àmbit del rendiment fa molt de temps que s’utilitzen en les planificacions de força de les temporades donat els seus contrastats beneficis.
Prova les nostres sessions de Power Band i podràs prevenir lesions articulars i tendinoses al mateix temps que cremes calories i actives el teu metabolisme.
Treballar el cos en 30 minuts, sense castigar les teves articulacions, és suficient per modelar la figura que desitges. Notaràs uns músculs treballats i unes articulacions lleugeres amb molta mobilitat.
Tots sabem que la força va disminuint al llarg del temps però no acostumem a parlar de la potencia. L’entrenament de força amb moviments lents no estimula ni el manteniment ni la millora de les nostres accions ràpides. La nostra rapidesa i capacitat de reacció davant ensurts o imprevistos és un contingut molt important tant a nivell competitiu com en un àmbit de salut. La utilització de pesos lliures amb moviments ràpids pot ser desaconsellat en alguns tipus de població, donat l’alt risc de lesió per les inèrcies provocades. Gràcies al control que et proporcionen els elàstics podràs treballar amb tensió continua realitzant moviments ràpids i segurs.
Els abdominals no es treballen col·lapsant al múscul sinó integrant-lo en el moviment i obligant-los a estabilitzar el cos. La gran varietat d’exercicis globals que pots treballar en aquestes sessions et permetrà utilitzar el teu “core” de forma funcional i efectiva al 100%.
A partir del dilluns 5 de febrer. Vine i segur que repetiràs!!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *