RESERVA DE CLASSES

https://cejoanmiro.deporsite.net/login

La assistència a les classes dirigides es formalitzarà amb la reserva prèvia de cada activitat.
– S’habilitarà la reserva a partir de les 9:00 hores amb 6 dies d’antelació.
– El sistema permetrà anul·lar una reserva en el cas que no puguis assistir. Preguem utilitzar-ho amb responsabilitat per tal de poder ocupar sempre les places reservades.
– Per a controlar els aforaments es podrà realitzar fins a 2 sessions diàries amb un màxim de 8 sessions setmanals.
– Vine a la sessió amb 5 minuts d’antelació per a facilitar el flux de persones als espais
– SI 2 minuts abans d’iniciar-se la sessió no està confirmada la teva presencia, la plaça quedarà lliure.

RESERVA CARRIL INFANTIL per a ús familiar

Reserva 1 carril de piscina i piscina petita per a ús familiar amb menors.
– Una reserva donarà accés a dues persones.

Com crear el teu usuari?
– Per a la reserva via web o App, cada persona haurà de donar d’alta el seu nom d’usuari amb una contrasenya.
– El primer accés es validarà amb el teu NIF o correu electrònic, i la teva contrasenya seran els 4 dígits del teu any de naixement.
– Desprès del teu primer accés podràs canviar la contrasenya si ho desitges.
– També podràs canviar la contrasenya abans d’entrar a la central de reserves a la opció “He oblidat la meva clau d’accés”
– Per a qualsevol consulta o dubte, vine a la Recepció del centre o envia’ns un WhatsApp al 644 692 426 de 10 a 14 hores.

Com fem l’anul·lació d’una reserva?

Podem anul·lar una reserva de 3 maneres diferents:

  • Quan entras des de Internet mòbil o APP CEM JOAN MIRO: Per anular una reserva, tan sòls s’ha d’accedir al mateix espai de reserva des d’on vàrem fer la reserva i dirigir-nos al menú d’usuari, que podrem detectar amb tres ratlles horitzontals (part superior a la dreta) i allà cliquem a sobre del nostre nom, i sortiran “Les meves reserves”, on apareixeran les reserves actuals que existeixen, des d’aquí clicant a la fletxa que apareix a la dreta de la reserva, ens portarà a la següent pantalla on podrem anul·lar la classe.
  • Quan entras des de l’ordinador: Per anul·lar una reserva, tan sòls he d’accedir a la mateixa pàgina web on vàrem fer la reserva i llavors dirigir-nos al menú d’usuari que es mostra amb el nostre nom (part superior a la dreta), a continuació se’ns mostrarà per escollir “Les meves reserves”, una vegada dins d’aquest apartat veurem totes les que tenim i podrem clicar al botó de “Veure reserva” per a completar la seva cancel·lació.
  • També podràs anul·lar des de el tòtem que hi ha a recepció.

IMPORTANT
Durant les dues primeres setmanes d’obertura del centre l’aforament serà de 19 persones per sessió. Desprès d’aquest període, els aforaments s’ampliaran a totes les sessions.