Estimats abonats,

Demà dilluns i per un període de dues setmanes ja no obrim.

Malgrat les intenses gestions, trobades i manifestos signats de forma unànime per totes les Associacions de Clubs i d’Empreses gestores de centres esportius, s’ha imposat el criteri inicial de tancament dels Centres Esportius.
Assumirem la decisió però no la compartim, no es poden compartir aquelles decisions que  no s’entenen, i aquesta ho és.
La cultura i l’esport son els únics serveis que han de tancar que no siguin oci, malgrat que no hi ha ni un sol cas de brot o persona positiva derivada d’aquest sector.
Us volem agrair la vostra implicació en les mesures que s’han anat prenent aquests dies i la plena col.laboració en la higiene del Centre i respecte de les normes. Tot això no ha estat prou, malgrat tot ens tornen a tancar.
És una mala noticia per a tots vosaltres, doncs nosaltres si que entenem, a diferència del Govern, que la vostra activitat física és salut, però és un cop molt més dur per als treballadors que han estat fent un gran esforç cada dia per oferir-vos un espai segur i amb serveis de qualitat i deixa en molt mala posició a tots els clubs, empreses i entitats gestores amb pèrdues de les quals serà molt difícil recuperar-se.
Seguim intentant que ens permetin obrir els propers dies, a tal efecte hem enviat requeriment al PROCICAT per què reconsideri el tancament. Però mentrestant hem de tancar.

Com sempre us anirem informant via email, app i xarxes socials.
Agraïm el vostre suport i comprensió i esperem veure’ns ben aviat.

L’equip del CEM

 

Adjuntem carta de l’Ajuntament. Clickeu el link.

Carta Disposicio Salut 17 juliol 2020