Servei de nutrició

Aprèn a alimentar-te de forma saludable

El teu cos, la teva salut i el teu estat físic són la nostra preocupació. Per això considerem clau, a més a més de l’entrenament, una alimentació saludable. Tinguis l’edat que tinguis, cal adoptar hàbits alimentaris saludables. Amb el SERVEI DE NUTRICIÓ arribaràs a aconseguir això que et proposes.

COM HO FEM?

T’ajudarem a conèixer la composició del teu cos i a aconseguir una millor qualitat de vida. Hi ha Programes Personalitzats per a cada necessitat individual o familiar:

Canvia el teu estil de vida

Canvia els teus hàbits alimentaris.

Patologies

Diabetis, hipertensió, problemes intestinals, fibromiàlgia, osteoporosi. Un pla d’alimentació adaptat a la teva patologia pot ajudar-te a millorar en la teva qualitat de vida i reduir l’impacte en el teu dia a dia.

Perdre pes

Un menú equilibrat t’ajudarà a aconseguir baixar de pes de forma segura i saludable.

Embaràs i lactància

Durant l’embaràs les necessitats nutricionals canvien i el cos requereix una ingesta important d’aliments que aportin nutrients i energia.

Over 50

El teu cos canvia i la teva alimentació ha d’acompanyar aquest canvi. Escull els aliments de forma intel·ligent i el teu cos es mantindrà fort i enèrgic.

Senior

A partir de determinada edat és fonamental aconseguir una rutina d’alimentació que ens permeti mantenir el nostres músculs i ossos forts i saludables.

Alimentació vegetariana

si estàs pensant en donar aquest pas, nosaltres t’acompanyem per a que puguis donar-lo de forma correcta i sense cap manca dels aliments que necessita el teu cos.

Pack familiar

T’ajudem a organitzar la teva rutina setmanal en funció de les necessitats de la teva família. Fàcil, funcional i adaptat a cada família.

Nutrició esportiva

Cada entrenament ha d’anar acompanyat d’una rutina d’alimentació adequada, assegurat que menges el que el teu cos necessita per arribar als teus objectius d’entrenament.

Test InBody

Vols saber de què està fet el teu cos?

Amb aquest anàlisi de la teva composició corporal determinarem de què està fet el teu cos i valorarem el teu estat nutricional i hàbits alimentaris.

PREUS

Visita

Abonats 32,50 €
No abonats: 37,88 €

Estudi Antropomètric

Abonats 12,50 €
No abonats: 18,62 €

Programes personalitzats

Abonats 155,00 €
No abonats: 180,83 €

Visita Seguiment

Abonats 38,90 
No abonats: 49,93 €