CEM JOAN Miró

SUIFFLAND

La primera estació d’entrenament intel·ligent al club, et donarà la possibilitat d’assolir els teus objectius de fitness de forma innovadora.

Amb sessions de 30 minuts, adaptades totalment a les teves necessitats, aquest sistema revolucionari et permet treballar de manera eficaç i personalitzada.

Amb més de 1200 kg moguts en cada sessió i fins a 450 kcal cremades, cada entrenament et desafia a superar-te a tu mateix i avançar cap a les teves metes de forma progressiva.

Amb aquesta estació d’entrenament, no només t’exercites, sinó que també segueixes una ciència. Pots monitorar el teu rendiment en temps real i fer seguiment del teu progrés al llarg del temps, garantint que estiguis en el camí correcte cap a les teves metes de fitness.

Els tres tipus d’entrenament que ofereixen són:

Burn

Un entrenament intens per cremar calories sense parar. Amb exercicis d’alta intensitat, però de baix impacte, aquesta sessió t’ajuda a suar-ho tot i sentir-te ple d’energia positiva.

En Forma

Una combinació equilibrada d’exercicis cardio i de força per tonificar tot el teu cos i carregar piles. És la fórmula perfecta per començar el dia amb energia i vitalitat.

Xtreme

Un entrenament HIIT èpic que posa a prova la teva resistència i la teva força. Amb un enfocament en la intensitat, aquesta sessió et desafia a superar els teus límits i a treure el millor de tu mateix.

Reserva la teva sessió i comença a entrenar amb Suiffland!