Avís legal

Condicions generals de ús

Aquests llocs d’Internet (denominats d’ara endavant “Lloc”), ofereixen serveis i informacions dels centres gestionats per Centre Esportiú Joan Miró, de la propia Centre Esportiú Joan Miró i esdeveniments esportius que organitza.

Tots els serveis són prestats a la teva persona i accedeixes al Lloc i a ells a través d’Internet mitjançant l’ús del dispositiu i sistema operatiu de la teva pròpia elecció: ordinador fix o portàtil, telèfon mòbil, tableta, consola i altres dispositius disponibles al mercat.

1. Drets de propietat intel·lectual i industrial
Tots els continguts que incorpora o mostra el Lloc, incloent els logotips, marques comercials, textos, gràfics, fotografies, imatges, imatges en moviment, so i il·lustracions, són propietat de Centre Esportiú Joan Miró i estan protegits pels drets d’autor de la legislació espanyola i altres lleis.

La reproducció, distribució o comunicació pública del Lloc, de qualsevol de les seves parts o del Programari és contrària a la Llei de Propietat Intel·lectual espanyola i pot implicar sancions civils i penals.

La descàrrega i reproducció digital d’altres continguts del Lloc o de parts d’aquest, només estan permeses per a ús personal, no comercial, llevat que s’acordi altra finalitat amb Centre Esportiú Joan Miró.

2. Exclusió de responsabilitat
La informació i serveis en el Lloc es proporcionen sense cap garantia expressa o implícita de la seva exactitud o integritat. Centre Esportiú Joan Miró també té el dret de modificar, suspendre o retirar els continguts o serveis de qualsevol dels productes descrits en el Lloc en qualsevol moment i sense previ avís.

En cas que consideris que al Lloc existeix qualsevol contingut il·lícit o que infringeixi drets, continguts subjectes a drets d’autor que no han estat autoritzats per comunicar, falses atribucions d’autoria, o que atempti contra l’honor i la intimitat de les persones o infraccions de marques protegides, entre altres, pots informar: comunicacio@cejoanmiro.cat

En l’escrit haurà de constar la referència “Continguts infractors o il·lícits” i contenir la següent informació:
· Nom, cognoms, DNI i les dades de contacte
· El contingut o continguts del lloc que consideris infractor de drets o il·lícit
· El motiu pel qual consideres que aquest contingut és il·lícit, així com els drets infringits i qui és responsable
· Una declaració en què et fas responsable de la veracitat d’aquesta comunicació

Centre Esportiú Joan Miró no es fa responsable de les comunicacions entre Centre Esportiú Joan Miró i la teva persona. A més, si s’estableixen vincles a un lloc web de tercers, Centre Esportiú Joan Miró tampoc es fa responsable del contingut d’aquestes pàgines web de tercers.

Centre Esportiú Joan Miró no pot, en cap cas, ser responsable per danys i perjudicis de qualsevol ús del Lloc, incloent errors de funcionament o pèrdues similars.

3. Les comunicacions de l’usuari
Tots els materials, informacións o altres comunicacions facilitades i/o publicades per la teva persona en el Lloc es consideraran no confidencials i no exclusius, i no et donen dret a cap tipus de reemborsament ni a altres cànons. Centre Esportiú Joan Miró pot utilitzar aquests materials, informació, etc, de forma gratuïta, fins i tot per a la concessió de llicència per a l’explotació dels mateixos, encara que amb el respecte de la teva privacitat. Per més detalls, consulta l’apartat 5.

4. Mal ús
No es pot fer servir el lloc per publicar o transmetre qualsevol material que sigui o pugui ser il·legal, amenaçador, enganyós, subversiu, difamatori, obscè, abusiu, discriminatori o que pugui donar lloc a responsabilitat civil o violar qualsevol llei.

També es prohibeix utilitzar el Lloc per anunciar o realitzar qualsevol activitat comercial.

5. Dades personals
Centre Esportiú Joan Miró observa la llei espanyola sobre tractament de dades personals en el tractament de les mateixes: Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre de Protecció de dades de caràcter personal, (LOPD) que adopta la Directiva 95/46/CE del Parlament Europeu i del Consell, de 24 d’octubre de 1995, relativa a la protecció de les persones respecte al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades.

En qualsevol moment et podràs posar en contacte amb Centre Esportiú Joan Miró per obtenir informació sobre les dades de què disposem sobre la teva persona, perquè aquests siguin eliminats o corregits. Per a qualsevol dubte, pots posar-te en contacte amb info@cejoanmiro.cat

Recorda que, d’acord amb la normativa en vigor, tens el dret d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les teves dades personals que podràs exercir a través de la següent adreça: info@cejoanmiro.cat

També permets que Centre Esportiú Joan Miró gestioni, de manera anònima, les teves dades. Aquestes dades així tractades ja no es consideren “dades personals” i tenen exclusivament finalitats estadístiques i anàlisi del Lloc (Google Analytics).

La gestió i tractament de les dades, que es considera una part integral d’aquests termes i condicions, es descriu amb més detall a la nostra Política de Privacitat. Pots consultar la Política de Privacitat a través d’aquest enllaç. Recordar-te que, en acceptar aquests termes i condicions, implica també l’acceptació de la Política de Privacitat. Motiu pel qual et recomanem que la llegeixis amb atenció.

6. Diversos
Ens reservem el dret a revisar aquests termes i condicions en qualsevol moment. És possible que vulguis visitar periòdicament aquesta pàgina per estar al dia de possibles actualitzacions.

Centre Esportiú Joan Miró es reserva el dret, a la seva pròpia discreció i sense previ avís, per eliminar la informació del lloc i per suspendre el Lloc.

7. Nul·litat
Si una part d’aquests termes i condicions fos considerada il·legal o no vàlida i, per tant, no exigible, això no afectarà la validesa i el compliment de la resta dels termes i condicions.