News

Suiffland i la seva estació d’entrenament intel·ligent arriben al CEM Joan Miró

Aquest mes de març estem encantats d’inaugurar l’estació d’entrenament intel·ligent Suiffland, portant la innovació del club a un nivell nou. Aquesta estació està espacialment dissenyada per oferir entrenaments HIIT personalitzats en tan sols 30 minuts, però això no és tot…

Suiffland combina l’eficàcia de l’entrenament d’alta intensitat amb la diversió dels videojocs, proporcionant una experiència d’entrenament única i emocionant per als nostres usuaris. Cada sessió és una aventura interactiva.

Experiència personalitzada

Superversàtil, ofereix diferents tipus d’entrenaments adaptats a la condició de cada persona, garantint que cada membre trobi un enfocament adequat per assolir els seus objectius de fitness. Tots poden beneficiar-se de Suiffland.

HIIT i diversió

Imagina que millores el teu nivell de rendiment t’acompanyes alhora d’un videojoc. L’estació Suiffland és efectiva i entretinguda, la fusió perfecta entre fitness i diversió.
2 Zones per donar-ho tot.

Una zona de l’estació està pensada per al càrdio i una altra per a l’entrenament de força. A cada sessió suaràs 30 minuts, podràs cremar fins a 450 calories i moure fins a 1200 kg.

Ara és el teu torn, estem encantats de donar-te aquesta possibilitat i experimentar l’entrenament intel·ligent amb l’estació de Suiffland. No et perdis aquesta emocionant incorporació i prepara’t per transformar el teu entrenament.

Descobreix l’adrenalina del paddle surf a la Barceloneta: Una experiència aquàtica que no voldràs perdre’t!

Endinsa’t en l’emoció del paddle surf a la Barceloneta. Gaudeix d’aigües cristal·lines, diversió sobre les ones i vistes impressionants de Barcelona. Una experiència aquàtica única que no pots deixar escapar! Reserva ara i uneix-te a la diversió al mar